Cu ce se ocupa getButterfly?

  “Daca nu ai un web site nu existi.”

  getButterfly realizeaza servicii de web design, programare baze de date si gazduire web. Deasemenea, un alt serviciu este realizarea temelor pentru diverse CMS-uri precum WordPress, phpLD, OpenRealty, em(phasis) si altele.

  Alte servicii includ crearea de aplicatii web open-source, optimizare si modificare WordPress, si sisteme de management al continutului bazate pe platforme realizate in-house. Deasemenea oferim posibilitatea de outsourcing, lucrand cu alte agentii pentru site-uri web, baze de date, template design, aplicatii web si altele.

  Magazine Online

  getButterfly va pune la dispozitie o platforma de comert virtual online complet securizata cu multiple metode de plata, module de administrare si gazduire.

  Platforma e-commerce se bazeaza pe un sistem de management al produselor, stocurilor, administrarea acestora, termeni de utilizare si module personalizate.

  Design teme WordPress

  getButterfly realizeaza teme compatibile WordPress. Cunostintele noastre de (X)HTML/CSS si PHP/MySQL ne permit sa cream bloguri moderne, sisteme de management al continutului, template-uri de site adaptate oricarui client. WordPress este o platforma web open-source ce permite modificari infinite, pornind de la cel mai simplu site de prezentare (portofoliu) pana la cel mai complex sistem de management al continutului, sistem de membri, sectiuni personalizate si multe altele.

  Design web

  getButterfly realizeaza site-uri web ce se pot vizualiza in orice browser si sunt valide din punct de vedere al continutului XHTML/CSS. Site-urile noastre sunt intotdeauna sustinute de cele mai recente tehnologii PHP/MySQL. Sisteme de management al continutului, module de administrare, bloguri, forumuri, ne descurcam cu orice provocare.

  Programare web

  getButterfly realizeaza si implementeaza baze de date la cheie complet independente si controlate de client precum sisteme de inregistrare si management membri/utilizatori, systeme e-commerce (magazine virtuale online), platforme de blog, forumuri, site-uri de anunturi, intermedieri, cerere/oferta joburi si multe, multe altele.

  Deasemenea, realizam aplicatii Intranet precum organizatoare, sisteme de management al documentelor si servere de management.

  Consultanta web

  getButterfly ofera consultanta web pentru site-uri mici si corporate, recosmetizari, strategii de marketing, strategii de nisa, metode de promovare, metode de contact clienti, pentru un target cat mai exact.

  Optimizare pentu motoarele de cautare (SEO)

  Pentru site-uri “vechi”, nepromovate, cu putini vizitatori, Butterfly Media Romania ofera actualizare, revigorare, redesign, optimizare pentru Google, Yahoo si Bing, retele de stiri, actualizare continut, masurare si analiza trafic si multe altele.

  Aplicatii web

  Am realizat aplicatii web precum Butterfly Organizer, Roo!, em(phasis), .mailr, Tycoon CRM, aplicatii de rezervari online pentru hoteluri si pensiuni si alte cateva aplicatii Intranet bazate in totalitate pe PHP/MySQL.

  Gazduire web

  Nu in ultimul rand, planurile noastre de gazduire pornesc de la site-uri mici, de prezentare, pana la aplicatii web complexe, servere de email si magazine online. Serverele noastre se afla in Statele Unite in cadrul The Planet (cel mai mare furnizor de gazduire web din lume), si ofera trafic broadband si siguranta datelor.

  behance roo wordpress